**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI BANK ! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Поверителност

Работа с лични данни

Каква лична информация за клиентите събира Delshop.bg и какви са целите, за които я използва?
Информацията, която събираме за нашите потребители ни помага да подобряваме обслужването. Типовете информация, които събираме са следните:

  • Информацията, която ни давате: Съхраняваме всички данни, които ни предоставяте, чрез въвеждането им на нашия сайт или по друг начин. Имате възможност да откажете да ни предоставите определена информация, но така няма да можете да се възползвате от всички функции. Информацията, която ни предоставяте, се използва за да удовлетворим Вашите нужди, да подобрим пазаруването Ви, както и комуникацията си с Вас.
  • Автоматична информация: Получаваме различни типове информация, когато взаимодействате с нас. Например, както много сайтове и ние използваме “бисквитки”, като така получаваме определен тип информация, когато вашият уеб браузър има достъп до Delshop.bg, до реклами или друго съдържание използвано от името на Delshop.bg посредством други сайтове.
  • Имейл комуникация: За да бъдем по-полезни за Вас, ние получаваме информация, когато отворите имейл изпратен от името на Delshop.bg. Всеки потребител изрично дава съгласието си да получава рекламни съобщения на своята електронна поща. Когато изпращаме даден имейл, ние правим проверка на списъка с потребители, които ще получат този имейл. В края на всяко имейл съобщение има линк, чрез който можете да се откажете от получаването на тези имейли.

За какъв срок ще съхраняваме Вашите лични данни?
Delshop.bg съхранява Вашите лични данни толкова дълго, колкото е необходимо за обработка на кореспонденцията и всички евентуални допълнителни действия.

Споделяме ли информацията, която ни давате?
Предоставените от Вас лични данни се събират, съхраняват, обработват и използват от Delshop.bg и/или упълномощени от дружеството трети лица, включително, но не само: дружества извършващи куриерски услуги, банки и др., за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока, а в случаите на онлайн покупка на кредит и във връзка с кандидатстването за отпускане на кредит и изпълнението на договора за кредит, във връзка с маркетингови и рекламни цели и анализи на Delshop.bg, участие в игри, промоции и томболи организирани от дружеството, както и за всякакви други, незaбранени от законодателството цели.

До каква лична информация имам достъп?

В съответствие с Европейските разпоредби имате следните правa:
  • на коригиране: когато считате, че вашите лични данни са неточни или непълни, можете да поискате такива лични данни да бъдат съответно променени;
  • на изтриване: можете да поискате изтриването на личните Ви данни, доколкото това е разрешено от закона;
  • на ограничаване: можете да поискате ограничаване на обработката на Вашите лични данни, освен ако това би противоречало на наше правно задължение;
  • на възражение: можете да възразите срещу обработването на личните Ви данни на основания, свързани с конкретната Ви ситуация. Имате абсолютно право да се противопоставите на обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг, което включва профилиране, свързано с такъв директен маркетинг;
  • да оттеглите вашето съгласие: когато сте дали съгласието си за обработка на Вашите лични данни, имате право да оттеглите Вашето съгласие по всяко време; Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването на данните на субекта, основано на даденото от него съгласие преди оттегляне му и на обработка основаваща се на друго правно основание;
  • на преносимост на данни: когато имаме законово основание и е технически осъществимо, данните Ви може да бъдат прехвърлени на трета страна;
  • да подадете жалба до компетентния надзорен орган - Комисия за защита на личните данни; В случаите, в които с цел сключване или изпълнение на договор, Вие сте бил обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включително профилиране, Вие имате право ако сметнете за необходимо, да изразите гледната си точка, да оспорите това наше решение, като и да поискате човешка намеса в разглеждането му.
    Други:
  • Всеки потребител има право да откаже предоставянето на своята лична информация, с което се ограничават неговите функции.
  • Потребителят има възможност да добавя, променя или изтрива информацията на личния си профил. Delshop.bg не съхранява старите данни на потребителя, след като те са били изтрити или променени.
  • Всеки потребител има право да не предостави информацията си на трети лица, когато същата информация се използва с рекламни цели.

    • Delshop.bg не позволява на деца под 16 години да ползват Delshop.bg, в т.ч. създаването на личен профил и правенето на поръчки. Ако детето е под 16 години, се допуска ползването на сайта от негова страна при съгласие от носещия родителска отговорност за детето. Такова сългасие се декларира чрез прикачване на декларация за съгласие за ползване на Delshop.bg попълнена от родител или настойник.

    DELshop.bg се задължава да не предоставя или продава лични данни на потребителите и клиентите на трети лица.  Личната информация, която потребителя предоставя на DELshop.bg е под закрилата на Закона за защита на личните данни.
    Предоставената от Потребител лична информация може да включва име и фамилия, адрес, населено място, пощенски код, държава, телефон за връзка, e-mail адрес. С тази информация DELshop.bg може бързо и лесно да обработва вашите поръчки, отговаря на ваши въпроси и желания, да ви информира за промоции или да ви изпраща специални предложения.
    DELshop.bg не събира информация за кредитни карти. Плащанията с кредитни карти се извършват и обработват от сигурна банкова система и до DELshop.bg не достига информация за вашата кредитна карта.
    Ако имате въпроси относно сигурността на вашите лични данни ни пишете на info@delshop.bg
    БИСКВИТКИ
    За да ти предоставим възможно най-доброто потребителско изживяване използваме така наречените "бисквитки" (cookies). Използвайки нашия уебсайт вие се съгласявате с използването им. Научи какво представляват и за служат бисквитките.
    КАКВО СА БИСКВИТКИТЕ?
    Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт. Те позволяват на уебсайта да запаметява вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки за показване). Целта им е да не се налага да ги въвеждате при всяко посещение на сайта или преминаване от една страница към друга.
    На бисквитките разчитат голяма част от основните функции на уеб сайтовете. Те са важни за гладкото и ефективно функциониране на сайта. Бисквитките не позволяват достъп до вашите лични данни, нито могат да достъпят и/или променят данни от вашия компютър.
    ЗА КАКВО ИЗПОЛЗВАМЕ БИСКВИТКИ?
    Delshop.bg използва постоянни бисквитки, за да ви предостави най-доброто потребителско изживяване: запазват предпочитаните настройки на потребителя при използването на нашия сайт и ви осигуряват персонализирано и по-добро уеб съдържание; за събиране на информация за вашите предпочитания; за да предоставя връзка със социалните мрежи.
    ПРИЕМАНЕ НА БИСКВИТКИ
    Можете да приемете или откажете използването на бисквитки. Повечето браузъри автоматично приемат и създават бисквитки, но вие можете да промените настройките им, като блокирате или изтриете вече създадените. ВНИМАНИЕ: Това може да повлияе върху коректната работа на сайта, като е възможно някои от нашите услуги и функции да не работят.
    GOOGLE ANALYTICS
    Delshop.bg използва Google Analytics, услуга за уеб анализ, предоставен от Google. Google Analytics е аналитичен инструмент на Google, който помага на собствениците на уебсайтове и приложения да разберат как посетителите им се ангажират с техните собствености. Той използва бисквитки, за да събира информация и да отчита статистически данни за употребата на даден уебсайт.